ΚΚΕ: Περιοδείες σε Καλάβρυτα, Αιγιάλεια και Πάτρα

Από την ΤΕ Αχαϊας του ΚΚΕ και τις Κομματικές της Οργανώσεις, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα οι εξής πολιτικές δραστηριότητες σε περιοχές του νομού:

 

Κυριακή 5 Αυγούστου:

  • Στα Σουδενά του Δήμου Καλαβρύτων, οι ΚΟΒ Καλαβρύτων και Αιγιαλείας οργανώνουν εκδήλωση τιμής στους αγωνιστές, ηρωικούς μαχητές ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ-ΔΣΕ και τους εκτελεσμένους κομμουνιστές, της περιόδου 1941-49, στις 11πμ.

Θα μιλήσει η Ειρήνη Ακαρέπη, μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας και του ΤΓ Αχαϊας. Για την εκδήλωση θα αναχωρήσουν πούλμαν και από την Πάτρα στις 8πμ απ’ την πλατεία Τριών Συμμάχων.

 

Δευτέρα 6 Αυγούστου:

  • Στο Λαϊκό Θεατράκι στην οδό Γερμανού (Άνω Πόλη) στην Πάτρα, στα πλαίσια της λειτουργίας του θερινού σινεμά, η ΤΕ Αχαϊας του ΚΚΕ και το ΤΣ Εργατικού Τομέα της ΚΝΕ, θα προβάλουν την ταινία “Όταν ο Μάρξ συνάντησε τον Έγκελς”.

Θα προλογίσει ο Σπύρος Μπέτσης, μέλος του ΓΠ Δυτ. Ελλάδας και γραμματέας της ΤΕ Αχαϊας.

 

Τετάρτη 8 Αυγούστου:

  • Η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας, οργανώνει ομιλία – συζήτηση με θέμα: “Πολιτικές Εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ”, στον Άγιο Βασίλειο της ΔΕ Ρίου, στις 8:30μμ στο καφενείο “Χρονόπουλου”.

Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαϊας.

  • Η ΚΟΒ Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας, οργανώνει ομιλία – συζήτηση με θέμα: “Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ”, στην πλατεία της Αρόης στις 8μμ.

Θα μιλήσει η Ελένη Μπιρλή, μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας και της ΤΕ Αχαϊας

  • Οι ΚΟΒ Αιγιαλείας (Αιγίου, Συμπολιτείας, Αν. Αιγιαλείας) διοργανώνουν παραδοσιακό – λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα “Κουνάβης” στο Αίγιο. Ώρα έναρξης στις 8:30μμ.

Θα χαιρετήσει ο Χρ. Λαϊνάς, μέλος της ΤΕ Αχαϊας και δημοτικός σύμβουλος Αιγιαλείας.

 

Πέμπτη 9 Αυγούστου:

  • Η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας, οργανώνει ομιλία – συζήτηση με θέμα: “Πολιτικές Εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ”, στα Προσφυγικά στο αίθριο του Παμμικρασιατικού Συλλόγου, στις 8:30μμ.

Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαϊας.