Σε κλίμα συγκίνησης τα Θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου  Ευσταθίου Φτέρης Αιγίου

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με κάθε μεγαλοπρέπεια τελέστηκαν τα Θυρανοίξια του νεοανεγερθέντος Ιερού Ναού Αγίου Ευσταθίου Φτέρης Αιγίου την Παρασκευή 13 Ιουλίου, όπου τελέστηκε αγιασμός Θυρανοιξίων και στη συνέχεια Μέγας Εσπερινός.

Το Σάββατο το πρωί  14 Ιουλίου τελέστηκε η πρώτη πανηγυρική θεία λειτουργία  και κατόπιν πραγματοποιήθηκε παράθεση μικρής δεήσεως προς τιμήν όλων των παρευρισκομένων στο ξενοδοχείο «Φτέρης” στην Πτέρη Αιγίου.

Ιδιαίτερα συγκινημένος, ο κτήτορας του Ιερού, Πρωτοπρεσβύτερος π. Ανδρέας Βογιατζής έκανε λόγο για ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα και που με τη βοήθεια όλων ηθική και υλική ευδοκίμησε. Για το λόγο αυτό ο π. Ανδρέας ευχαριστεί θερμά τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Αιδεσιμολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών π. Καλλίνικο Πουλή, όλους τους ιερείς που παραβρέθηκαν, τις κυρίες του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου για τα εδέσματα που προσέφεραν, καθώς και όλο το χριστεπώνυμο πλήρωμα των χριστιανών.

 

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ