Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο στις Καμάρες 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Ακαδημία μπάσκετ του Ηφαίστου / Αχιλλέα στις Καμάρες Αιγιαλείας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της μ΄ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ, μουσική , γλυκά και εκπλήξεις. 

Το Σάββατο φιλοξενήθηκαν τα αντίστοιχα παιδικά τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ της φιλαθλητικής Αιγίου . 

Την Κυριακή οι μικροί αθλητές της ακαδημίας των Καμαρών και του Αιγίου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να συνομιλήσουν και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές των τμημάτων μπάσκετ του Προμηθέα Πατρών . Γνώρισαν τον Σαλούστρο Χρήστο πρωταγωνιστή της εκπληκτικής αγωνιστικής πορείας του Προμηθέα στην Α1 και μέλος της Εθνικής ομάδας, τον Μαντζούκα Λευτέρη αθλητή του παιδικού τμήματος αλλά και της ανδρικής ομάδας ο οποίος αναδείχτηκε ο νεότερος που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα στης Α1 κατηγόριας σε ηλικία μόνο 14 ετών και τον Καραϊσκο Δημήτρη αθλητή του εφηβικού τμήματος που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τους αθλητές αυτούς τους συνόδευσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Μήλας Χρήστος, ο οποίος προσέφερε αναμνηστικά δώρα στις ακαδημίες του Ηφαίστου/Αχιλλέα Καμαρών. 

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας των Καμαρών θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους προπονητές Γιούπη Ιωάννη και Κοσσέρη Ηλία , αλλά και τους γονείς και τους μικρούς αθλητές για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά. Θέλουν επίσης να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση της ΚΑΕ «Προμηθέας» για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση. Επίσης να ευχαριστήσουν τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημία του Αιγίου με τον υπεύθυνο των ακαδημιών Φίλιππα Φιλίππου και τον προπονητή Μανωλόπουλο Ιωάννη και την Φιλαθλητική ομάδα για την συμμετοχή στο εορταστικό μας διήμερο. 

Τέλος να ευχαριστήσουμε αυτούς που βοήθησαν υλικά και ηθικά αυτό το εορταστικό διήμερο. Τον Τρίγκα Αναστάσιο , τον Στεφόπουλο Στέφανο, το ζαχαροπλαστείο Δημητρίου και τον Dj Μελιγδή Παναγιώτη.