Το νέο Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αιγιάλειας

Σε κλίμα απόλυτης ενότητας και ομοψυχίας συγκροτήθηκε προχθές (Παρασκευή) το απόγευμα σε Σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας, όπως αυτό προέκυψε από τις εσωκομματικές εκλογές που διενεργήθησαν στις 13 Μαΐου.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης:Βασίλης Σταθακάρος

Αντιπρόεδρος Α΄ και Αναπληρωτής Προέδρου:Βασίλης Χριστόπουλος

Αντιπρόεδρος Β΄ και Υπεύθυνη Γυναικών:Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη

Γραμματέας:Θεοφάνης Σακελλαρόπουλος

Ταμίας:Αρχοντούλα (Ντία) Παναγοπούλου

Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας:Τρύφωνας Λίβας

Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας:Φίλιππος Δεληγεωργόπουλος

Υπεύθυνος Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα:Φώτης Σωτηρόπουλος

Υπεύθυνη Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων:Αγγελική Αλευρίτου

Μέλη:Άννα Σουφλή – Χριστοδούλου και Θανάσης Γεωργάκης

Αμέσως μετά τον ορισμό των αρμοδιοτήτων, ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η πρόσφατη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της παράταξής μας στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και ενότητας σε ολόκληρη την Αιγιάλεια, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η συμμετοχή των μελών στις εκλογές, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, καταδεικνύει την ενεργοποίηση των πολιτών στα κοινά, πυκνώνοντας τις τάξεις της μεγάλης και φιλελεύθερης παράταξής μας, η οποία είναι η μοναδική εγγύηση για την ανάκαμψη της πατρίδας μας. Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Η συμμετοχή μας στο συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας έχει γνώμονα την προσφορά στην παράταξη και τον τόπο μας και με αυτά τα κριτήρια θα πορευτούμε, ελπίζοντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων όσων μας στήριξαν. Η ΝΔ διαμορφώνει πλέον μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι εκείνοι οι πολίτες οι οποίοι, όχι απλά θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά, αλλά προσδοκούν στο να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία, με περισσότερο χαμόγελο. Ο αγώνας μας είναι κοινός, δεν περισσεύει κανένας και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να αλλάξουμε την Ελλάδα προς το καλύτερο. Αξίζουμε καλύτερα και η ΝΔ το αποδεικνύει αυτό πλέον έμπρακτα!».