Χαράλαμπος Παπαδόπουλος: “Εν αναμονή της απόφασης της Δικαιοσύνης για την αντικατάστασή μου από την θέση του προέδρου του Δ.Σ.”

Με επιστολή του ο τ. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας κ. Λάμπης Παπαδόπουλος γνωστοποιεί ότι εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αιγίου η αίτησή του για ακύρωση της αποφάσεως του Δ.Σ  του Εμπορικού Συλλόγου με την οποία παράνομα αντικαταστάθηκε από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. και αναφέρει:

-“Προχθές 22.5.2018 εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αιγίου η αίτησή μου για ακύρωση της αποφάσεως του Δ.Σ  του Εμπορικού Συλλόγου με την οποία παράνομα αντικαταστάθηκα από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. Αναμένεται πλέον η απόφαση της Δικαιοσύνης.  Όσοι με διέβαλλαν, με καθημερινές τους δημοσιεύσεις στον τύπο, ζητούσαν από μένα να τους απαντήσω στα δήθεν ..…αμείλικτα ερωτήματά τους, το έκαναν δε αυτό για να δημιουργούν κλίμα εν όψει της δίκης.

Τα ερωτήματά τους ήταν τα γνωστά ψεύδη πού μόνοι τους κατασκεύασαν. Την απάντηση την έλαβαν στο χώρο της δικαστικής αίθουσας. Τώρα σιωπούν οι συκοφάντες. Ας κάνουν λίγη υπομονή. Πλησιάζει η ώρα πού θα μιλήσω. Τους υπόσχομαι πολλές εκπλήξεις.

Με τιμή

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος”