Ένταση και παρολίγον… ξύλο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αιγιάλειας

Ένταση και παρολίγον… ξύλο πήγε να λάβει χώρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου.

Αρχικά, κάτοικοι της Ανατολικής Αιγιάλειας κατέκλυσαν την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, προκειμένου να συζητηθεί στα προ ημερησίας θέματα το θέμα των απορριμμάτων.

Η παρουσία των κατοίκων της Ανατολικής Αιγιάλειας ήταν ουσιαστικά και μια διαμαρτυρία για την αυτόφωρη διαδικασία που κινήθηκε λίγες ώρες πριν στον κ. Οικονόμου, Μέλος της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων της Ανατολικής Αιγιάλειας,  ο οποίος έκλεισε με αυτοκίνητό του την είσοδο σε απορριμμοτόφο που βρέθηκε στο ΧΥΤΑ Αιγείρας για να εναποθέσει απορρίμματα της Ακράτας.

Όμως, η ένταση στο δημοτικό συμβούλιο προκλήθηκε ανάμεσα στο δημοτικό σύμβουλο Αιγείρας Βασίλη Τομαρά και στον πρόεδρο της Τ.Κ. Βούτσιμου Ντίνο Παγώνη, επειδή ο δεύτερος είχε καθίσει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Τομαράς ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπούνια να  διώξει τον κ. Παγώνη και αυτό ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο.

Η συνεδρίαση διακόπηκε για λίγα λεπτά,  προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και αυτή την ώρα το σώμα του δημοτικού συμβουλίου ξανασυνεδριάζει.