Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Δ.Ε. Αιγίου

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» ανακοινώνει ότι το Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Δ.Ε. Αιγίου ξεκινά τη λειτουργία του από 01/06/2018.

Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο της Αθλητικής Εγκατάστασης με την επωνυμία ¨Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Δ.Ε. Αιγίου¨ εκτός της κολυμβητικής δεξαμενής, υπάρχουν και οι εξής αθλητικοί χώροι: ένα (1) υπαίθριο γήπεδο καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) και ένα (1) υπαίθριο γήπεδο αντισφαίρισης (τένις).

Ένα  εξαιρετικό έργο, ένα έργο σταθμό για το Δήμο μας, που κάνει επιτέλους πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών ετών, παραδίδεται στο κοινό.

Το Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Δ.Ε. Αιγίου θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως και 13:00 και από 17:00 έως 21:00, με μηνιαίο αντίτιμο ύψους 20,00€ (έως τρεις φορές την εβδομάδα) και 5,00€ ημερησίως, κατόπιν κατάθεσης αιτήσεως με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Ν.Π.Δ.Δ. και την παραλαβή της απαραίτητης κάρτας.

Για τα δικαιολογητικά της εγγραφής και την έκδοση της απαραίτητης κάρτας εισόδου, θα πρέπει  να απευθυνθείτε στην διεύθυνση Βασιλέως Κωνσταντίνου 76, Αίγιο (Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου) ή την ιστοσελίδα  του Νομικού Προσώπου : http://www.npdd-aigialeias.gr, ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες από 09:00 έως 14:00.

Θα γίνονται δεκτές αιτήσεις των ενδιαφερομένων άνω των 18 ετών.

Για την αποδοχή των αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και έως εξαντλήσεως της δυναμικότητας του Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου.