Νέα πρόκληση από Τούρκους χάκερς: Χτύπησαν την ελληνική ιστοσελίδα της Suzuki

Νέα πρόκληση από Τουρκία – Μία μέρα μετά το χτύπημα στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «χτύπησαν» την ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας αυστοκινήτων Suzuki.gr – «Θα σας ρίξουμε στη θάλασσα» το απειλητικό μήνυμα που ανέβασαν Τούρκοι χάκερς στην κεντρική σελίδα της εταιρείας

Σε ένα νέο περίεργο περιστατικό που ανεβάζει επικίνδυνα το θερμόμετρο της έντασης στις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας προχώρησε όπως φαίνεται το απόγευμα της Τρίτης (1/5/2018) η Τουρκία.

 Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν στην ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας αυτοκινήτων Suzuki.gr, αναρτώντας μήνυμα με το οποίο κατηγορούν την Ελλάδα ότι «υποστηρίζει» το κίνημα του Γκιουλέν.

Το ίδιο περίεργο και ταυτόχρονα προκλητικό μήνυμα κατά της Ελλάδας εμφανίστηκε χθες για τρία λεπτά και στην κεντρική σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Αναλυτικότερα το μήνυμα:

Γραμμένο στα τουρκικά, έκανε σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία. Κάτι που ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν ζητά επισταμένως σε κάθε αφορμή. Κι αυτό διότι τους κατηγορεί ως πραξικοπηματίες.

Μάλιστα, το απειλητικό μήνυμα καλούσε την Ελλάδα «να μην ξεχνάει το παρελθόν της και να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» έγραφε μεταξύ άλλων το μήνυμα.

Πηγή: newsbomb.gr