Συνελήφθη 64χρονος έγκλειστος φυλακών για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα

Ο δράστης μετέφερε κατά τη μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα περισσότερα από (400) γραμμάρια κάνναβης

Η μεγαλύτερη ποσότητα των ναρκωτικών ήταν διαμοιρασμένη σε (147) αυτοσχέδιες συσκευασίες

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 64χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, πραγματοποίησαν έλεγχο στις αποσκευές του δράστη κατά τη διάρκεια μεταγωγής του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν (147) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν (260,7 κάνναβη) γραμμάρια και ακόμη μια συσκευασία με (164) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

2018
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ