Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με το Δ.Σ. του «Ιάσων»

Τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πάτρας Ρίου «Ιάσων» Σπύρος Κρότσης, ο Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Κυρλιγκίτσης και ο προπονητής Ιωάννης Πουλκουρτζής, προκειμένου να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος- Π.Ε. Αχαΐας στην επιτυχή διοργάνωση του πρωταθλήματος «European Youth Championships & Trophy 2018», στην κατηγορία των Laser 4.7. που πραγματοποιήθηκε στην πλαζ του ΕΟΤ, 07 έως 14 Απριλίου 2018 και να εκφράσουν την επιθυμία τους για συνεργασία και στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, στα πλαίσια της συνάντησης αυτής, δήλωσε: «Μια κοινή προσπάθεια που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν, όταν για πρώτη φορά συζητήσαμε με τους παράγοντες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πάτρας Ρίου «Ιάσων», την συνεργασία μας, για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος «European Youth Championships & Trophy 2018», στην κατηγορία των Laser 4.7., στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Θερμά συγχαρητήρια καταρχήν και καλή αθλητική πορεία, εύχομαι στους μικρούς αθλητές μας οι οποίοι έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στην τόσο σημαντική διοργάνωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τα μέλη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πάτρας Ρίου «Ιάσων», οι οποίοι ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν επάξια την διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού αθλητικού γεγονότος το οποίο ανέδειξε τόσο τη θέληση όσο και τις δυνατότητες των αθλητικών παραγόντων της περιοχής μας, να υλοποιούν επιτυχώς, δράσεις διεθνούς εμβέλειας.

Πολλά συγχαρητήρια φυσικά και σε όλους τους εθελοντές οι οποίοι απέδειξαν με την προσφορά τους πως μπορούμε, θέλουμε και κυρίως είμαστε άξιοι να επιτύχουμε την υλοποίηση εκδηλώσεων μεγάλου βεληνεκούς.»