“Απόλλων”: Η κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ταινίες

Η περιπέτεια φαντασίας “Pacific Rim: Εξέγερση”, το μέτα-αποκαλυπτικό θρίλερ «Ένα ‘Ησυχο Μέρος» και μια παιδική ταινία από την Πέμπτη 12 Απριλίου στον Απόλλωνα.

Η κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ταινίες στο πρόγραμμα προβολών του Απόλλωνα! Η συναρπαστική περιπέτεια “Pacific Rim: Εξέγερση”, το καθηλωτικό θρίλερ «Ένα Ήσυχο Μέρος» και η παιδική ταινία « Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων» έρχονται για να συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους!

 

«Pacific Rim: Εξέγερση»: Η διαμάχη ανάμεσα στα τεράστια τέρατα μαζικής καταστροφής, τα Καϊτζού και στα γιγαντιαία ρομπότ, τα Γιάγκερ, τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δυο πιλότους μέσα από μια γέφυρα νευρώνων, ήταν μονάχα η αρχή για την απόλυτη απειλή που βιώνει η ανθρωπότητα στην ταινία Pacific Rim Εξέγερση.
Αυτήν τη φορά, ο Τζέικ, ο άλλοτε πολλά υποσχόμενος πιλότος των Γιάγκερ, του οποίου ο θρυλικός πατέρας έδωσε τη ζωή του για να εξασφαλίσει τη νίκη της ανθρωπότητας ενάντια στα τερατώδη Καϊτζού, καλείται να εγκαταλείψει τον υπόκοσμο, όπου έχει μπλεχτεί, και να φανεί αντάξιος της κληρονομιάς του πατέρα του, αντιμετωπίζοντας τα εξωγήινα τέρατα.
Στο πλευρό του Τζέικ βρίσκουμε τον Λάμπερτ και τη δεκαπεντάχρονη Αμάρα, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους επίλεκτους πιλότους ξεκινούν μια παγκόσμια εξέγερση ενάντια στις δυνάμεις που απειλούν με αφανισμό την ανθρωπότητα.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σ. ΝτιΝάιτ, Ηθοποιοί: Τζον Μπογιέκα, Σκοτ Ίστγουντ, Τζινγκ Τιάν

Διάρκεια: 111 Λεπτά

 

«Ένα Ήσυχο Μέρος»: Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου.

Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι, Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Τζον Κραζίνσκι

Διάρκεια: 95 Λεπτά

 

«Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων»: Τοποθετημένο χρονικά στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, το «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων» αφηγείται την ιστορία του Νταγκ, μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, και την προσπάθεια να ενώσουν τη φυλή τους απέναντι στην εχθρική απειλή του Λόρδου Νουθ, ώστε να σώσουν το σπίτι τους. Ένα συναρπαστικό ταξίδι μεταξύ της Παλαιολιθικής Εποχής και της Εποχής του Χαλκού!

Σκηνοθεσία: Νικ Παρκ, Σκηνοθετική Επιμέλεια: Ηλίας Ζερβός Ακούγονται οι: Νίκος Αξιώτης, Κώστας Δαρλάσης, Δημήτρης Μακαλιάς, Ηλίας Ζερβός, Έβελυν Ασουάντ, Δαυίδ Μαλτέζε

Διάρκεια: 100 λεπτά

 

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 12/4 έως Τετάρτη 18/4:

  • «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων»: 17:30 – είσοδος 5 ευρώ
  • «Pacific Rim: Εξέγερση»:  19:30 – είσοδος 5 ευρώ
  • «Ένα Ήσυχο Μέρος»: 21:30 είσοδος 5 ευρώ

*Τη Δευτέρα 16/5 το πρόγραμμα λόγω κινηματογραφικής λέσχης διαμορφώνεται ως εξής:

  • «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων»: 17:30
  • «Pacific Rim: Εξέγερση»: 19:30
  • Κινηματογραφική Λέσχη – «20th Century Women» : 21:30 (είσοδος για μέλη δωρεάν, μη μέλη 4 & 3 ευρώ)