Ο Πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση έξω από τα Δικαστήρια Αιγίου από ομάδα αντιεξουσιαστών

Ο Πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας κ. Παρασκευάς Σπυρόπουλος, καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών την ώρα που βρισκόταν πεζός στο φανάρι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“‘Ανανδρη επίθεση και προπηλακισμό δέχτηκα σήμερα το μεσημέρι στις 12:30 περίπου από ομάδα αντιεξουσιαστων έξω από τα δικαστήρια Αιγίου καθώς βρισκόμουν εκεί για προσωπική μου υπόθεση.

Βλέποντάς με η ομάδα αυτή των αντιεξουσιαστών άρχισαν να με βρίζουν και να μου φωνάζουν τι θες εδώ βρωμοχρυσαυγίτη. Πριν προλάβω να πω οτιδήποτε δέχτηκα χτύπημα πίσω στην πλάτη με ξύλο το οποίο κρατούσε ο ένας από αυτούς και οι υπόλοιποι σπρώχνοντάς με να φύγω και με απειλούσαν ξέρουμε ποιος είσαι.

Όλα αυτά έγιναν μπροστά από τις δυνάμεις της Αστυνομίας η οποία έμεινε αμέτοχη. Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε με κυβέρνηση “πρώτη φορά αριστερά” προστατεύεται η ανομία και η αναρχία και όχι οι πολίτες που παλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για το μεροκάματο.

Έχουμε φτάσει στο σημείο τον πατριώτη να τον λέμε εθνικιστή και αυτούς που τιμούν τα εθνικά σύμβολα και τους προγόνους για να είμαστε ελεύθεροι και να εκφράζουμε τη διαφορετικότητά μας ο καθένας να τον χαρακτηρίζουμε ως χρυσαυγίτη και φασίστα. Να τονίσω ότι ουδεμία σχέση έχω με ακροδεξιά στοιχεία.

Οι αγώνες μου στο αγροτικό κίνημα τόσα χρόνια έχουν δείξει ποιος είμαι. Σπυρόπουλος Παρασκευάς Πρόεδρος του ανεξάρτητου αγροτικού συλλόγου Αιγιαλείας”.

Σπυρόπουλος Παρασκευάς

Πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας