Επιτυχημένη η συζήτηση στο Αίγιο με θέμα: «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και πρόληψη της κακοποίησης»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας και η ομάδα εφήβων Αιγίου διοργάνωσε συζήτηση με θέμα: «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και πρόληψη της κακοποίησης» την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στο στέκι της εθελοντικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ». Τριάντα έφηβοι και νέοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν αλλά και να συζητήσουν για τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις των δυο φύλων με την πολύτιμη βοήθεια της ψυχολόγου κας Χαράς Θεοδωρακοπούλου.

Για την εν λόγω συζήτηση μετέβησαν από την Πάτρα στο Αίγιο και η ομάδα νέων του Κέντρου Πρόληψης «create yourself create your frame» με στόχο την γνωριμία των μελών των δυο ομάδων μεταξύ τους.

Η κα Θεοδωρακοπούλου μέσα από την ομιλία της έδωσε πολλά ερεθίσματα για συζήτηση και έδωσε την ευκαιρία να λυθούν απορίες των εφήβων και των νέων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Η εν λόγω δράση αποτελεί μέρος μίας σειράς προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας που πραγματοποιούνται και φέτος στο Δήμο Αιγιαλείας στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου στο Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις».

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610 226948 και 2610 623290 (Υπεύθυνη της ομάδας κα Γιάννα Ζορμπά, Κοινωνική Λειτουργός)