ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ: Μία νίκη και δύο ήττες στην εκπνοή του χρόνου

Θετικός ο απολογισμός της ημέρας για τις ακαδημίες του Σεριφάτο οι οποίες κατάφεραν να πάρουν νίκη στο τμήμα των Παγκορασίδων Β’ και να ηττηθούν με διαφορά μόλις ενός τέρματος στους Παίδες και τους Παμπαίδες Β’ . 

 Ηττήθηκαν με γκολ στην εκπνοή

 Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία από τους Παμπαίδες Β’ οι οποίοι ηττήθηκαν με σκορ 23-24. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα όπου η Ακαδημία 17 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού διαμόρφωσε το 23-24 , το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, αφού το γκολ του Σεριφάτο στην εκπνοή του χρόνου δεν μέτρησε.

Εμφατική νίκη για τις Παγκορασίδες Β’

   Μεγάλη εμφάνιση και νίκη με 35-9 για τις Παγκορασίδες Β’. Το παιχνίδι έγειρε από τα πρώτα λεπτά υπέρ των κοριτσιών από το Αίγιο με την διαφορά να πηγαίνει από την αρχή σε υψηλά επίπεδα.

Έβγαλαν…μάτια οι Παίδες

 Το χειροκρότημα όλων κατάφεραν να εισπράξουν οι Παίδες αφού κατάφεραν με μία και μοναδική επτάδα να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι. Σημαντική ήταν και η απουσία του βασικού πλειμέικερ Αλέξη Σμυρνιώτη (ταλαιπωρείται από ίωση), την οποία οι παίκτες του Αιγίου κατάφεραν να μην την κάνουν εμφανή. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Αιγιώτες ήταν μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι παίκτες της Ακαδημίας εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των παιδιών του Σεριφάτο στο 52′ όπου και πέρασαν μπροστά με δύο τέρματα ωστόσο με κατάθεση ψυχής από τα Αιγιωτόπουλα το παιχνίδι ήρθε ξανά στην ισοπαλία 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Το τελικό 33-34 διαμορφώθηκε στην εκπνοή του χρόνου όπου ο παράγοντας τύχη έπαιξε σημαντικό ρόλο αφού η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι , στο κεφάλι του τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας.