Η αλήθεια για το εξώδικο της οφειλής που εστάλει στον Παναιγιάλειο

Σχετικά με την «απογοήτευση» του κ.Αντώνη Ρέλλα για το εξώδικο της οφειλής που εστάλει στον Παναιγιάλειο , ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Χρήστος Σπηλιωτόπουλος διευκρινίζει τα εξής:

« Η αλήθεια για το εξώδικο των 4.000 ευρώ είναι ότι εστάλει από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, που έχει στη διαχείριση του όλους τους αθλητικούς χώρους του Δήμου.

Εξίσου αλήθεια είναι και το γεγονός ότι σε επανειλημμένη επικοινωνίααπό τα μέσα Νοέμβρη, τόσο με τον τότε υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Γούσα, όσο και με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Σταθακόπουλο αλλά ακόμα και με τον κ.Ρέλλα καμία απάντηση δεν υπήρξε

μέχρι σήμερα. Ακόμα και μετά το χθεσινό ραντεβού με τον κ. Τάτση,   υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος αυτή τη στιγμή -ο οποίος δήλωσε άγνοια επί του θέματος –καμία απολύτως αντίδραση δεν υπήρξε, έστω και να γίνει ρύθμιση για το ποσό που είχε φτάσει σήμερα τα 6.500 ευρώ. Και για να δοθεί η πλήρης εικόνα, το ποσό αυτό αφορά τη χρήση γηπέδου στο Δημητρόπουλο ,που έχει δοθεί αποκλειστικά έναντι του ποσού των 700 ευρώ το μήνα ως προπονητήριο της ομάδας ,για να έχει τον δικό του χώρο και να μην περιφέρεται από εδώ και από εκεί και δεν έχει πληρωθεί από τον Οκτώβριο,καθώς και το 15% της υποχρεωτικής είσπραξης εκ του νόμου από το Ν.Π.Δ.Δ. εκ των εισιτηρίων του Παναιγιαλείου.

Το δε εξώδικο εστάλει ,μετά από επιστολή από την αρμόδια ταμία του Νομικού Προσώπου, που όφειλε βάσει του Παρατηρητηρίου, να καλύψει το χρηματικό αυτό ποσό.

Να θυμίσουμε ότι υποχρέωση του Νομικού Προσώπου και του Δήμου είναι να διασφαλίζει την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου για να παίζει η ομάδα της πόλης μας, να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία των δημοσιογραφικών θεωρείων αλλά και για την ευπρεπή εικόναντων αποδυτηρίων για τους φιλοξενούμενους και για όλα όσα στηρίζουν τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με την αποφυγή των οφειλών σωματείων αλλά και ΠΑΕ.

Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, τι θα έπρεπε να γίνει με τα ερασιτεχνικά σωματεία που συνωστίζονται στα γήπεδα της Αιγιάλειας και είναι και συνεπή με τις οφειλές τους.

Και αυτό δεν είναι απλώς το γράμμα του νόμου αλλά και η ουσία της υπόθεσης.»

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Χρήστος Σπηλιωτόπουλος