Νέα ανοικτή πολιτική εκδήλωση του Γιάννη Λαϊνιώτη το Σάββατο, στο Αίγιο

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού του γραφείου στην πόλη του Αιγίου κόβει ο Α΄  επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννης Λαϊνιώτης, το ερχόμενο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018  (ώρα 18.00) στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗΚΕΠΑ) στην οδό Κανελλοπούλου 12 – Αίγιο.

 

Μετά την καθόλα επιτυχημένη εκδήλωση – Ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στην Πάτρα, την περασμένη Κυριακή, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» το οποίο κατέκλυσαν ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ., ο Αχαιός Πολιτευτής απηύθυνε κάλεσμα προς όλους για μια νέα συνάντηση, αυτή τη φορά στο Αίγιο. Προκειμένου, όπως αναφέρει:

 

«Να στείλουμε ακόμα πιο σαφές το μήνυμα της ενότητας, της αγωνιστικότητας, αλλά και της αποφασιστικότητας που μας διακατέχει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», να συνεχίσουμε με περισσότερη μαχητικότητα τον δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε, να προστατέψουμε την Πατρίδα, τα ιερά και τα όσια με τα οποία γαλουχηθήκαμε».

 

Η πρόσκληση αφορά κάθε κάτοικο της Αιγιάλειας αλλά απευθύνεται σε κάθε μία και σε κάθε έναν Αχαιό πολίτη που αγωνιά για τις τύχες της χώρας και το αύριο των παιδιών μας.