Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο Αίγιο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.

Σε τακτική της συνεδρίαση η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας προχώρησε σε αποτίμηση των εργασιών και συμπερασμάτων του 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και αποφασίστηκαν τα βήματα υλοποίησης εκείνων των αποφάσεων που αφορούν τις κομματικές οργανώσεις.

Έγινε ο προγραμματισμός δράσης για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, στις 7 το απόγευμα,  στο Ξενοδοχείο TELIS, στην αίθουσα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία τουbο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., bΒουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος απεδέχθη σχετική πρόσκληση του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλη Σταθακάρου.

Για τη μέγιστη δυνατή επιτυχία της πολιτικής αυτής εκδήλωσης θα υπάρχουν συνεχείς συνεδριάσεις του οργάνου και γενική κινητοποίηση των μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας. Στα πλαίσια της κινητοποίησης θα υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις και ανακοινώσεις με όλους τους πρόσφορους τρόπους.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας θέλει να απευθύνει σε όλους τους Αιγιαλείς τις θερμότερες ευχές της για Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με Υγεία. Προσωπική και Οικογενειακή Ευτυχία.

Το νέο έτος που θα ανατείλει σε λίγες ημέρες να είναι έτος πολιτικής αλλαγής, δυναμικής επανεκκίνησης και σωτηρίας του τόπου μας, γιατί αξίζουμε καλύτερα !