Ομάδα Παίδων (Κ16): Εντός έδρας νίκη (4-0 τον Πανιώνιο) και πρώτη στη βαθμολογία

Μία ακόμα ευρεία νίκη πέτυχε χθες το πρωί η Ομάδα Παίδων (Κ16) του Παναιγιαλείου, η οποία στο γήπεδο Ροδιάς επιβλήθηκε με σκορ 4-0 του Πανιωνίου – Πατραϊκής, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Primavera που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Οι παίκτες τού Χρήστου Παρασκευόπουλου για ακόμα μια φορά ήταν πολύ καλοί και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, μιας και η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανέστατη.

Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν οι Νανάκος (7΄), Ιατρόπουλος (65΄ και 77΄) και Κεφαλλονίτης (71΄).

Μετά από αυτή τη νίκη η «μελανόλευκη» ομάδα (έχει κάνει το ρεπό της) φιγουράρει με 12 βαθμούς στην πρώτη θέση τού βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την Φλόγα Ροδιάς, η οποία όμως έχει έναν αγώνα παραπάνω. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι οι «μικροί» μας έχουν πετύχει συνολικά 21 τέρματα, ενώ δεν έχουν δεχτεί ακόμα κανένα!

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Δημόπουλος, Αποστολής, Πολίτης, Γιαννόπουλος, Μήτσης, Αγγελόπουλος, Αϊντίν, Κουφόπουλος, Νανάκος, Ιατρόπουλος,   Τσάκα

(Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Τσάμης, Ράπα, Κούτρας, Κεφαλλονίτης, Φλωρόπουλος, Λυριντζής, Αποστολόπουλος, Σταθακόπουλος, Μπέσκος)