12 χρόνια “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” και συνεχίζουμε…

Γράφουν οι: Φρόσω και Μαρία Στιβαχτοπούλου (Εκδότριες της εφημερίδας "ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ") -

Ο «ΤΥΠΟΣ» σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου κλείνει τα δώδεκα χρόνια κυκλοφορίας του (5 Νοεμβρίου 2005 – 5 Νοεμβρίου 2017). Σε ολόκληρη την εκδοτική διαδροµή του, αλλά και τα τελευταία χρόνια της οικονοµικής κρίσης, ο «ΤΥΠΟΣ» συνέχισε απρόσκοπτα τη σηµαντική πορεία και προσφορά του.

Διανύοντας μια πολύ δύσκολη διαδρομή, μέσα σε δύσβατα μονοπάτια, τρικλοποδιές και παγίδες, καταφέραμε να σταθούμε όρθιες και δυνατές με γνώμονα πάντα τον ΄Ανθρωπο – Συμπολίτη Αιγιαλέα και την προκοπή του τόπου.

Αναδείξαμε προβλήματα της περιοχής, προτείναμε λύσεις  μας μύησε στον όμορφο κόσμο της τυπογραφίας και της έκδοσης. Τέλος ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους επιχειρηματίες της πόλης, που μας προτίμησαν για να διαφημιστούν και μας εμπιστεύτηκαν.

Τα τελευταία χρόνια ο «ΤΥΠΟΣ» έχει αποκτήσει και το ηλεκτρονικό του «αδελφάκι» – www.aigialeia24.gr – όπου έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις των social media και αποτελεί ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα portal της περιοχής.

12 χρόνια «ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ».

Συνεχίζουμε και υποσχόμαστε ότι ο «ΤΥΠΟΣ» θα παραμείνει άγρυπνος μέρα – νύχτα προκειμένου να αναδεικνύει τα προβλήματα της Αιγιάλειας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και την προκοπή του όμορφου τόπου μας.

Με εκτίμηση

Φρόσω και Μαρία 

Στιβαχτοπούλου