Την 3η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Σάββατο ο Ερασιτέχνης

Το Δ.Σ. του «Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου 1927» σας προσκαλεί στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Αιγίου το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017, από τις 10π.μ. έως τη 1.30μ.μ., σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου.
Δώσε 5΄ από τη ζωή σου – Σώσε μια ζωή – Κάνε καλό στην υγεία σου!!!
Η αιμοδοσία είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους… Μην κλείνουμε τα μάτια μας σε αυτές τις τόσο σημαντικές πράξεις ζωής.
Δώσε στη ζωή μια ευκαιρία!!!
Κάθε αιμοδότης είναι ένας ήρωας!!!
Η αιμοδοσία για τον άγνωστο συνάνθρωπο είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Η προσφορά αίματος μόνο για να σώσουμε το συγγενή ή το φίλο μας δεν λύνει το πρόβλημα της επάρκειας για όλους όσους το έχουν ανάγκη.
Όμως κάποιοι διστάζουν να δώσουν αίμα… Κύριες αιτίες είναι ο αδικαιολόγητος φόβος, η προκατάληψη και η άγνοια γύρω από τη διαδικασία της αιμοδοσίας.
Η χορήγηση αίματος είναι μια απλή, ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία. Άλλωστε, η ποσότητα αίματος που λαμβάνεται είναι μικρή.
Τελικά, η αιμοδοσία είναι μια ευχάριστη πράξη, αφού δίνει την ικανοποίηση της προσφοράς και ωφελεί και τον οργανισμό.
Κάθε υγιές άτομο από 18 ως 65 ετών μπορεί άφοβα και ακίνδυνα να αιμοδοτεί. Ο οργανισμός χρειάζεται μόνο 10 λεπτά για να αναπληρώσει τον όγκο αίματος που αφαιρέθηκε.
Μην στερείς λοιπόν τον εαυτό σου από την υπέροχη εμπειρία μιας ανεκτίμητης προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Δώσε το ανθρωπιστικό σου «παρών» στο  δημοτικό στάδιο Αιγίου το Σάββατο 4 Νοεμβρίου!
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αιμοδότες δεν πρέπει να πάρουν κανένα φάρμακο την ημέρα της αιμοδοσίας αλλά ούτε και την προηγούμενη.

ΘΥΜΗΣΟΥ: ΔΩΣΕ ΖΩΗ – ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ!!!