Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας: “Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τα όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα των ακριβών διοδίων”

ΠΡΟΣ 1) ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

2) ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜOTIKOY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

3) ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

Κύριε Δήμαρχε,

Εκφράζουμε την θλίψη , τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για τα όσα ειπώθηκαν εχθές μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των άδικων και ακριβών διοδίων.

Η θέση της Προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ κυρίας Μ. Τσουκαλά , μας άφησε άφωνους λέγοντας πως περιμέναμε τόσο καιρό για αυτό τον δρόμο και τώρα << ……μιζεριάζουμε για αυτό το πράγμα (τα διόδια)…………>>

<<….τέτοια ΜΙΖΕΡΙΑ που έχει ο Ελληνικός λαός εκτός και αν το έχει μόνο ο Αιγιώτικος λαός ή ο Αιγιαλέας………>>

 Σας υπενθυμίζουμε ότι ο <<μίζερος>> Αιγιώτικος λαός ,κ. Δήμαρχε , κα Τσουκαλά και κύριοι Δημοτικοί Άρχοντες σας ψήφισε για να αφουγκράζεστε να αγωνίζεστε και να επιλύετε εν τη γενέσει τους τα υπαρκτά καθημερινά του προβλήματα .

Είναι ανεπίτρεπτο και λυπηρό να μην υπάρχει επίγνωση της σκληρής πραγματικότητας από τη Δημοτική σας Αρχή.

Το ιερό και συνταγματικό δικαίωμα στην ασφαλή και καθημερινή μετάβαση στην εργασία μας και στην οικογένεια μας δεν μπορεί καμία σύμβαση παραχώρησης να μας το αφαιρέσει και μάλιστα σε περίοδο οξυμένης οικονομικής κρίσης.

κ. Δήμαρχε, από την μια το κόστος των διοδίων είναι εξοντωτικό από την άλλη η χρήση της Π.Ε.Ο είναι άκρως επικίνδυνη .    Υπάρχει υπερβολικά μεγάλος αριθμός βαρέων οχημάτων της κατασκευάστριας εταιρείας (σταθμευμένα και κινούμενα), καθώς και μεγάλος αριθμός φορτηγών που περνούν μέσα από τους οικισμούς και τα χωριά.                                                                                                                      Δεν θέλουμε να γίνουμε <<μάντεις κακών>> αλλά σας ξαναλέμε ,Θα θρηνήσουμε θύματα και θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η προκλητική αδιαφορία της Δημοτικής σας αρχής.                                                  .

Κύριε , Δήμαρχε, έχετε το κοινό ψήφισμα διαμαρτυρίας των 6 μεγαλύτερων Συλλόγων της περιοχής μας κάτι το οποίο σας λύνει τα χέρια !!!                                                                                                     ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ , να κινήσετε άμεσα όλες τις ΝΌΜΙΜΕΣ διαδικασίες ώστε να βρεθούν λύσεις για ΔΙΚΑΙΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ διέλευση των δημοτών μας στα όρια του Δήμου μας και όχι μόνο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ , άμεση συνάντηση με τον κ. Υπουργό καθώς και δυναμικές κλιμακούμενες κινητοποιήσεις ,επιτροπή αγώνα , ακόμα και κλείσιμο των διοδίων.

EΜΠΡΟΣ ΞΕΚΙΝΑ…………. !!!.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ο Πρόεδρος                                                     η Γ.Γραμματέας

 

Λάμπης Π.Παπαδόπουλος                                   Μαίρη Χρονοπούλου