Η Λαϊκή Ενότητα χαιρετίζει τη δυναμική κινητοποίηση πολιτών της Αιγιάλειας κατά των πλειστηριασμών

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Η σημερινή μαζική κινητοποίηση ‘πολιτών της Αιγιάλειας κατά των πλειστηριασμών’ στο Ειρηνοδικείο Αιγιάλειας, απέτρεψε την διεξαγωγή τους.

Η Λαϊκή Ενότητα Αιγιάλειας, η οποία συμμετείχε με μαζική παρουσία, χαιρετίζει τη δυναμική κινητοποίηση συλλογικοτήτων, πολιτικών φορέων, και απλών πολιτών, που  κατάφεραν να ακυρώσουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αιγιάλειας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού υιοθέτησε τα μνημόνια και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλουν, παρά το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο που επιχειρεί να εμφανίσει, τώρα προχωρά ένα βήμα παραπέρα, δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο, πετώντας άπορους συμπολίτες μας στους δρόμους, αφού και τους πλειστηριασμούς δε σταμάτησε, και τα «κόκκινα» δάνεια θα δώσει στα αρπακτικά funds.

Η Λαϊκή Ενότητα Αιγιάλειας καλεί τους συμπολίτες μας σε μαζικούς, δυναμικούς αγώνες, που θα ανατρέψουν τα μνημόνια και όλο το πολιτικό μνημονιακό μπλοκ, θα αναπτύξουν κινήματα αλληλεγγύης και αντίστασης, ώστε να μην αφήσουν κανένα συμπολίτη μας ανυπεράσπιστο απέναντι στις δυνάμεις του κεφαλαίου και στα κόμματα και στις κυβερνήσεις που τις υπηρετούν.

‘’Εμείς γι᾿ αυτ τ λίγα κι απλ πράγματα πολεμάμε,
γι
ν μπορούμε νά χουμε μία πόρτα, έν᾿άστρο, ένα σκαμν
ένα χαρούμενο δρόμο τ
πρω,
ένα ήρεμο όνειρο τ βράδι.,,
Γι νά χουμε έναν έρωτα πο ν μ μάς τν λερώνουν,
ένα τραγούδι πο ν μπορούμε ν τραγουδάμε…

Τάσος Λειβαδίτης’’

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

 

ΑΙΓΙΟ 20.9.17

 

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ