Λάμπης Παπαδόπουλος: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά. Θέλουμε ο κόσμος να μένει και να ψωνίζει στο Αίγιο»


Λάμπης Παπαδόπουλος: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά. Θέλουμε ο κόσμος να μένει και να ψωνίζει στο Αίγιο»

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας κ. Λάμπης Παπαδόπουλος παραβρέθηκε και συμμετείχε στην εκδήλωση «AIGIO AUTO – MOTO FESTIVAL» και στη σύντομη ομιλία του τόνισε:

– «Συγχαρητήρια στην ΑΛΜΑ στον Πρόεδρό της και όλο το Δ.Σ της Λέσχης που με την βοήθεια της ΔΗΚΕΠΑ και του Λιμενικού Ταμείου Αιγίου συνδιοργάνωσαν αυτήν την ωραία εκδήλωση .Το <<AIGIO AUTO – MOTO FESTIVAL 5 & 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017>> στo οποίο συμμετέχω και εγώ προσωπικά σαν επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων με δικό μας περίπτερο.

Αλλά έχοντας την τιμή να είμαι ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας θέλω να προσθέσω ότι στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει τα καταστήματα του τόπου μας.Στηρίζουμε την τοπική αγορά. Θέλουμε ο κόσμος να μένει και να ψωνίζει στο Αίγιο. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από άλλες περιοχές. Προσφέρουμε Ποιότητα-Εξυπηρέτηση-Τιμές σε όλη την γκάμα των προϊόντων  της περιοχής μας. Τα προβλήματα είναι πολλά,οι υψηλοί φόροι, το ηλεκτρονικό εμπόριο, η έλλειψη ρευστότητας, τα capital control,  αλλά αγωνιζόμαστε να παραμένουμε μέσα στις εξελίξεις και να προσφέρουμε ποιοτικό και ανταγωνιστικό προϊόν.  Για το λόγο αυτό λέμε μπράβο και είμαστε αρωγοί σε προσπάθειες που φέρνουν κόσμο, επισκέπτες και δυνητικούς πελάτες στην περιοχή μας.

Συγχαρητήρια και πάλι, εύχομαι στην επόμενη διοργάνωση να έχουμε και περισσότερα περίπτερα και περισσότερους συμμετέχοντες εκθέτες συλλεκτικών, αγωνιστικών, βελτιωμένων , 4Χ4 αυτοκινήτων και μοτό καθώς και περισσότερους επισκέπτες ώστε  να γίνει θεσμός στην περιοχή μας.  Σας ευχαριστώ πολύ».