Συνάντηση φορέων της Αιγιάλειας με την Αιγιώτισσα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Νέων Ελλάδος

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε με την Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Νέων Ελλάδος, κυρία Σοφία Μιχαλοπούλου με καταγωγή από το Αίγιο.

Στην πρώτη συνάντηση-γνωριμία, συμμετείχαν ο Επικεφαλής της ΠΑΕΚ και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας κ. Τηλιγάδης Αριστείδης, ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αιγιάλειας κ,Βαρδάκης Στράτος, ο Γραμματέας της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιάλειας κ.Θεοδωρόπουλος Δημήτρης και ο Γραμματέας της ΠΑΕΚ κ.Γεωργακόπουλος Παναγιώτης.

Συζητήθηκαν η παρουσία και η λειτουργία του Επιμελητηρίου Νέων στην χώρα μας αλλά και σε διεθνές επίπεδο καθώς και η συνεργασία μεταξύ των Επιμελητηρίων και Φορέων της περιοχής μας. Επιπλέον συζητήθηκε η προβολή της Αιγιάλειας, ηλεκτρονικά και μέσω ελληνόγλωσσων και ξενόγλωσσων εντύπων, τα οποία θα αποτελούν την ταυτότητα της Αιγιάλειας και εκτός από τα αξιοθέατα της περιοχής θα περιλαμβάνουν, Θρησκευτικό και Αρχαιολογικό Τουρισμό, Καταλύματα, Διαδρομές, Εστίαση, Αναψυχή, Εμπόριο και Τοπικά Προϊόντα.

Η συνάντηση έκλεισε σε ευχάριστο κλίμα με ευχές για αγαστή συνεργασία.