Παράσταση – αφιέρωμα στη Δόμνα Σαμίου από το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου

Με έντονη κινητικότητα υποδέχεται την άνοιξη το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, συνεχίζοντας με ένα ακόμα κύκλο δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων μετά τις ιδιαίτερα επιτυχείς δράσεις των προηγούμενων μηνών.

Την Κυριακή 2 Απριλίου το Χορευτικό Εργαστήρι οργανώνει μια παράσταση-αφιέρωμα στη Δόμνα Σαμίου. Η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων και θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο (Μυρτιά), ώρα 11.30 το πρωί, με τη συμμετοχή χορευτών-τριών (ενηλίκων και κυρίως παιδιών) και 4μελούς παραδοσιακής ορχήστρας.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Ε.Α. σε συνεργασία με τους δασκάλους χορού προετοιμάζουν και τις επόμενες εκδηλώσεις για το Μάιο και τον Ιούνιο. Μια ακόμα θεματική παράσταση, μια εκδρομή πολιτισμικού και λαογραφικού ενδιαφέροντος, σεμινάριο χορού, παρουσίαση βιβλίου, παραδοσιακό γλέντι, παιδική εκδήλωση αλλά και κάποιες ακόμα πρωτότυπες εκδηλώσεις. Όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες αίθουσες και χώρους του Αιγίου, σε συνεργασία και με άλλους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς.