“Power Rangers” σε πρώτη προβολή, από την Πέμπτη 23 Μαρτίου στον «Απόλλωνα»

cinema-powerrangers

Με μια ακόμη ταινία σε πρώτη προβολή, συνεχίζεται το πρόγραμμα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα» στο Αίγιο. Από την Πέμπτη 23 έως την Τετάρτη 29 Μαρτίου, θα προβάλλεται η ταινία «Power Rangers» σε ώρες προβολών 7.45-10.00 και 10.00-12.15. Επίσης, την Παρασκευή 24 και την Κυριακή 26 Μαρτίου θα προβληθεί επιπλέον η ταινία «Η πεντάμορφη και το τέρας» και ώρα 5.30-7.45 (μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά), ενώ το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 5 μ.μ. ο «Απόλλων» θα φιλοξενήσει παράσταση Καραγκιόζη.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

 

Πέντε γυμνασιόπαιδα ανακαλύπτουν τυχαία ότι η μικρή πόλη που μένουν πρόκειται να καταστραφεί από μια επικείμενη επίθεση εξωγήινων. Οι ήρωές μας σύντομα αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να αποκτήσουν υπερδυνάμεις προκειμένου να σώσουν, όχι μόνο την πόλη τους αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Πρέπει πρώτα να υπερνικήσουν τα καθημερινά προβλήματά τους και να δημιουργήσουν τους Power Rangers, πριν να είναι πολύ αργά.

Σκηνοθεσία: Νταν Ισραελάϊτ

Παίζουν: Μπράιαν Κράνστον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Ναόμι Σκοτ, Μπέκι Τζι, Λούντι Λιν, Ντάκρε Μοντγόμερι.

 

*Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου η προβολή της ταινίας “Power Rangers” θα γίνει μόνο 7.45-10.00, γιατί θα ακολουθήσει η κλασική ταινία «Ο κλέψας του κλέψαντος» από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.