Στάθης Θεδωρακόπουλος για ΤΕΙ Οπτικής: “Οι αγώνες του Αιγιώτικου λαού δεν πήγαν χαμένοι. Οι κινητοποιήσεις, οι διαμαρτυρίες και τα συλλαλητήριά μας δικαιώθηκαν”

Ο συνδυασμός του τ. Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, “Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας”, εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν στην επαναλειτουργία του τμήματος Οπτικομετρίας του Τ.Ε.Ι. Αιγίου. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

-“Ο συνδυασμός μας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν στην επαναλειτουργία του τμήματος της Οπτικομετρίας του Τ.Ε.Ι. Αιγίου. Ιδιαιτέρως δε, στον Υπουργό Παιδείας, ο οποίος αξιοκρατικά κρίνοντας, διατήρησε τα τμήματα του Τ.Ε.Ι. της πόλης μας και την τέως Υπουργό και Βουλευτή κ. Αναγνωστοπούλου, η οποία ευθύς εξ αρχής υιοθέτησε το αίτημά μας και δεν το εγκατέλειψε. Επίσης, τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ι. της Πάτρας, που κατ’ ευτυχή συγκυρία προήδρευσε της συνόδου των Προέδρων των Τ.Ε.Ι. και ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για τη λειτουργία του.

Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους Υπουργούς και Βουλευτές του Νομού μας που σε προηγούμενους χρόνους έδωσαν μάχες και αγωνίστηκαν μαζί μας για την ίδρυση και λειτουργία του Τ.Ε.Ι. Αιγίου. Ως επίσης και τους Αιγιαλείς της Αθήνας, οι οποίοι από τις θέσεις που κατείχαν στάθηκαν στο πλευρό της πόλης και μας βοήθησαν όταν απαιτήθηκε.

Οι αγώνες του Αιγιώτικου λαού δεν πήγαν χαμένοι. Οι κινητοποιήσεις, οι διαμαρτυρίες και τα συλλαλητήριά μας δικαιώθηκαν.

Σ΄εμάς εναπόκειται πλέον να διατηρήσουμε, αλλά και να κάνουμε ανεξάρτητο το Τ.Ε.Ι. της πόλης μας, η ύπαρξη του οποίου προάγει κοινωνικά, οικονομικά και πολιτισμικά το Δήμο μας”.

Στάθης Θεοδωρακόπουλος