Χρήστος Σπηλιωτόπουλος: “Μεγάλη μέρα για το Αίγιο η παραμονή του ΤΕΙ Οπτικής”

Ατμόσφαιρα ικανοποίησης -απολύτως δικαιολογημένα- επικρατεί στο Δήμο και στη Δημοτική Αρχή με την επαναλειτουργία της Οπτικής.

Βέβαια δικαιωμένος νοιώθει ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος για το ΤΕΙ Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος ανέλαβε εξαρχής το έργο της επαναλειτουργίας του Τμήματος Οπτικής Οπτομετρίας του ΤΕΙ στο Αίγιο και σε δηλώσεις του αναφέρει:

-“Αυτό που φαινόταν (και δικαιολογημένα στους χαλεπούς καιρούς) ακατόρθωτο έγινε κατορθωτό. Με απόλυτα υπολογισμένες και ακριβείς κινήσεις, χωρίς θόρυβο και φανφάρες ο μεγάλος στόχος επετεύχθει. Δικαιολογημένα λοιπόν χαρακτηρίζεται μια άλλη λαμπρή μέρα για την περιοχή μας”.

Βέβαια όπως δηλώνει ο κ.Σπηλιωτόπουλος: «Το αποτέλεσμα οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια όλων των συλλογικών οργάνων.Χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου μας αλλά και την απόλυτη πολιτική συμπαράσταση των βουλευτών και κυρίως των κυβερνητικών(εδώ πρέπει να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη συνεισφορά της πρώην Υπουργού κ. Σίας Αναγνωστοπούλου) είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Καθοριστικός επίσης πρέπει να πούμε ήταν και είναι ο ρόλος του Προέδρου τω ΤΕΙ Δυτ.Ελλάδος κ.Βασίλη Τριανταφύλλου και του επιστημονικού προσωπικού γιατί με απόλυτη τεχνοκρατική επάρκεια και τεκμηρίωση στήριξε και πρότεινε την επαναλειτουργία του ΤΕΙ.

Στην ερώτηση κατά το παρελθόν υπήρχαν επικρίσεις και επιφυλάξεις από κάποιους Δημοτικούς παράγοντες για την επίτευξη του στόχου,ο γιατρός δήλωσε «Κάποιοι χάνουν την ουσία και μιλάνε πολύ.Μας ενδιαφέρει όχι να μιλάμε αλλά να πράττουμε

Και στην πράξη φέραμε αυτό το αποτέλεσμα.Πρέπει να σημειώσουμε ότι εδώ δεν τελείωσαν τα πάντα.Συνεχίζουμε όχι μόνο να διατηρήσουμε αυτά που αποκτήσαμε αλλά παράλληλα στόχος είναι η πιο πλήρης λειτουργία Τμημάτων ΤΕΙ στο Αίγιο.Αυτός είναι ο νέος στόχος.Συνεχίζουμε…»