Ανοιχτή η Κοινωνική Ιματιοθήκη τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου για συμπολίτες μας χωρίς κανένα κριτήριο

Η υπεύθυνη της Κοινωνικής Ιματιοθήκης κ. Αρχοντούλα Παναγοπούλου απευθύνει ολόψυχες ευχαριστίες στους εθελοντές που προσφέρθηκαν για να γίνει η ταξινόμηση των ρούχων, καθώς και σε όσους συμπολίτες έφεραν ρούχα.

Με τη βοήθεια όλων ταξινομήθηκαν 40 κούτες και έτσι η Ιματιοθήκη (γωνία Μητροπόλεως και Μελετοπούλων έναντι πιάτσα ταξί 1ος όροφος) τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το απόγευμα από τις 6 έως τις 8 μ.μ. θα είναι ανοιχτή για να προσφέρει ρούχα γυναικεία, ανδρικά, μωρουδιακά, παιδικά, παπούτσια κ.λ.π. σε πολύ κατάσταση σε οποιονδήποτε συμπολίτη χρειάζεται κάτι χωρίς κανένα κριτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος άπορος, άστερος για να επισκεφθεί την Ιματιοθήκη. Απλά μπορεί να βρίσκεται σε κάποια δυσκολία, ή να είναι πολύτεκνος ή να περιμένει μωρό και να βρει εκεί χρήσιμα πράγματα.

Τέλος η κ. Παναγοπούλου απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς, τους ιερείς και σε όποιον συμπολίτη μας γνωρίζει ότι βρίσκεται σε ανάγκη ένα παιδί, ένας γονιός, μια οικογένεια, ένας γέροντας, μπορεί να απευθυνθεί στην Κοινωνική Ιματιοθήκη στο τηλέφωνο 6942982430 και με πλήρη εχεμύθεια να ετοιμαστεί πακέτο με ό,τι χρειάζεται.

Στο μόνο που υπάρχει ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι παλιά σταντ ή ραφιέρες από μαγαζιά που δεν τα χρειάζονται, τόσο για την τοποθέτηση ρουχισμού και υποδημάτων.