Πρωτοβουλία πολιτών για τη συγκρότηση και την ενοποίηση του Δημοκρατικού χώρου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Παρακολουθούμε όλοι μας άφωνοι την καθεστωτική πορεία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  να συσσωρεύει συνεχώς δεινά στη χώρα και στους πολίτες της.

Καθώς ο μεσαίος χώρος δυσκολεύεται να βρει πολιτική έκφραση, ήρθε η ώρα που πρέπει να παρέμβουμε , ως τοπικές κοινωνίες , στην συγκρότηση μιας προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης του μεσαίου χώρου.

Οι ενέργειες που θα οδηγήσουν να διαμορφώσουν  το νέο, το υγιές είναι υπόθεση και απόφαση κάθε ενεργού πολίτη. Το κίνημα αυτό με απλή γλώσσα κατανοητή, σύγχρονη χωρίς φανφάρες και σοβαροφάνεια πρέπει να λειτουργήσει σ ένα περιβάλλον ελεύθερης συμμετοχής με ιδέες, απόψεις, θέσεις εντός και εκτός Διαδικτύου.

Επισημαίνουμε επίσης ότι πρέπει η κίνηση της ανασυγκρότησης του δημοκρατικού χώρου να έχει αξιολογικό και ιδεολογικό  περιεχόμενο με αναφορά στις διαχρονικές αξίες και με την προώθηση στόχων και ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων πάνω στο τρίπτυχο:

α. Ανάπτυξη για ευημερία με κοινωνική δικαιοσύνη.

β. Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, με στέρεο πολιτικό σύστημα, με ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς , με ισονομία, ισοπολιτεία και δικαιοσύνη.

γ. Ευρωπαϊκή ενοποίηση για σταθερή προοπτική και ισχυρή παρουσία στο διεθνές σύστημα.

Ευελπιστούμε να γίνουμε  δύναμη  προοπτικής,  διεξόδου,  επανεκκίνησης  για το μέλλον αυτού του τόπου.

Καλούμε σε συστράτευση όλους όσους ενστερνίζονται  τους προβληματισμούς και αγωνίες μας,  σε συνάντηση – εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε δημόσιο χώρο για την παραπέρα πορεία και εξέλιξη του όλου εγχειρήματος.

Η Διαδικτυακή επικοινωνία μας θα είναι μέσω facebook: πρωτοβουλία πολιτών

Με νεώτερη ανακοίνωση θα δημοσιοποιήσουμε τις λεπτομέρειες για την πολιτική συνάντηση που θα οργανωθεί και θα υλοποιηθεί στην πόλη του Αιγίου.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ κ.κ.  ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ 6944865353, ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6977268643,  ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 6977011252.