Το iPhone 7 εξαντλήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει

Θα αρχίσουν να κυκλοφορούν την ερχόμενη Παρασκευή

H Apple φαίνεται πως έκανε και πάλι το θαύμα της, καθώς το νέο iPhone 7 έχει απίστευτη ζήτηση πριν καν κυκλοφορήσει.

Για την ακρίβεια, η εταιρεία ανακοίνωσε πως λόγω της αυξημένης ζήτησης στις προπαραγγελίες έχει εξαντληθεί το αρχικό της απόθεμα στο iPhone 7 και στο iPhone 7 plus στην έκδοση του μαύρου γυαλιστερού χρώματος.

Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες που θα σπεύσουν στα καταστήματα της Apple την ερχόμενη Παρασκευή, όταν και ξεκινάει η επίσημη διάθεση του νέου μοντέλου της εταιρείας θα έχουν περιορισμένες επιλογές. Ακόμα και στα υπόλοιπα χρώματα του ασημένιου, χρυσού, ροζ και μαύρου ματ η Apple προειδοποίησε πως οι ποσότητα διάθεσης θα είναι περιορισμένη.

Μάλιστα, σε επίσημη ανακοίνωση της, η Apple προειδοποίησε τους πιστούς της πελάτες πως: «Ειλικρινά εκτιμούμε την υπομονή των πελατών μας όσο εργαζόμαστε σκληρά ώστε να τους προμηθεύσουμε όλους με το καινούριο iPhone όσο το δυνατόν συντομότερα».

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν το νέο μοντέλο της Apple μπορούν ακόμα να πραγματοποιούν διαδικτυακές παραγγελίες, αν και αυτές θα καθυστερήσουν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ειδικά για την έκδοση του μαύρου γυαλιστερού χρώματος, κάποιες παραγγελίες ενδέχεται να παραδοθούν ως τον Νοέμβριο.

protothema.gr