ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Με Βόκολο η χθεσινή προπόνηση

Υπό τις οδηγίες τού νέου τεχνικού Λεωνίδα Βόκολου (η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει μέσα στις προσεχείς ημέρες) πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση των «μελανόλευκων» στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν (2016-2017), που θα την βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στα αποδυτήρια βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος, αφού πρώτα καλωσόρισε τον κ. Βόκολο, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου η ομάδα να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τις φετινές της υποχρεώσεις. «Δεν σας ζητώ τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω από το να εφαρμόσετε κατά γράμμα τις οδηγίες τού νέου μας προπονητή, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και που με την επιλογή του αποδεικνύεται πως ο Παναιγιάλειος φέτος αποκτά κύρος και ανεβαίνει ένα επίπεδο. Αυτό που ζητούμε από εσάς είναι σκληρή δουλειά, μέσα από την οποία ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ρέλλας.

Ακολούθησε η προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν 25 ποδοσφαιριστές και που περιελάμβανε ελαφρύ τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κυκλοφορίας της μπάλας.