«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω….”: Το νέο βιβλίο του Σεβασμιοτάτου κ. Αμβροσίου – Μια κραυγή αγωνίας για την Ελλάδα και για την Ορθοδοξία μας

Με τη Χάρη του Κυρίου μας αυτές τις ημέρες τίθεται σε κυκλοφορία ένα ακόμη βιβλίο του Σεβ. Μητροπολίτου μας! Έχει τον τίτλο «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω….» και διανέμεται δωρεάν.

Αναφέρεται στα σύγχρονα προβλήματα, μεταφέρει δε την αγωνία του αγωνιστού Ιεράρχου μας προς τα Μέλη της σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας μας.

Αφορμή αποτέλεσαν μερικοί βαρύτατοι χαρακτηρισμοί τριών Μητροπολιτών κατά του σεπτού Ιεράρχου μας. Τον ωνόμασαν «ᾀκραῖο», «διχαστικό» κλπ. Είπαν επίσης ότι «ο λόγος του δεν έχει σχέση με το Χριστό» και άλλα παρόμοια.

Ο Ποιμενάρχης μας, αμυνόμενος, καταγγέλλει την αδράνεια της σημερινής Ιεραρχίας και την σιωπή των υπευθύνων. Ορθόδοξοι Ναοί κατεδαφίζονται, για να κτισθούν Μουσουλμανικά Τεμένη, το μάθημα των Θρησκευτικών, με το οποίο μέχρι τώρα εδιδάσκοντο κάποια στοιχεία της Ορθοδοξίας μας στα Δημόσια Σχολεία, καταργήθηκε πια! Η ανηθικότητα προβάλλεται και προωθείται με την μορφή της Ομοφυλοφιλίας! Η Ελλάδα έχει απαλλοτριωθή! Την έχουν κατακτήσει οι Κεφαλαιοκράτες Δανειστές μας! Είμαστε ξένοι στον τόπο μας!

Και όμως η Εκκλησία τηρεί «σιγήν ιχθύος»! Απόδειξη η τελευταία Σύνοδος της Ιεραρχίας! Η Ελληνική Κοινωνία ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ!

Έτσι, λοιπόν, η φωνή του Σεβ. Μητροπολίτου μας φαίνεται σαν την φωνή ενός που φωνάζει μέσα στην έρημο! Κανείς δεν τον ακούει!

Το βιβλίο αυτό, λοιπόν, είναι μια κραυγή αγωνίας για την Ελλάδα μας και για την Ορθοδοξία μας. Διατίθεται δωρεάν!

Όσοι θα ήθελαν να το αποκτήσουν, μπορούν να διέρχων-ται από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως (οδ. Ερμού) και να το παραλαμβάνουν μέχρις ότου εξαντληθεί.

Όσοι κατοικούν εκτός Αιγίου μπορούν να το ζητήσουν με μία επιστολή τους προς την Ιεράν Μητρόπολιν Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Τ.Θ. 83 251 00 ΑΙΓΙΟΝ

Αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως