Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. στα Καλάβρυτα με το Σύλλογο Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας θέλησε να προσφέρει ένα δώρο στους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και δεν υπήρχε κάτι καλύτερο από μία εκδρομή με τον οδοντωτό στα Καλάβρυτα η οποία και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

Η εμπειρία με τον οδοντωτό και οι μαγευτικές εικόνες που αντίκριζαν από την υπέροχη θέα της διαδρομής καθώς επίσης και η περιήγηση στην πόλη κατενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Η πρώτη στάση των εκδρομέων ήταν για λαχταριστές χειροποίητες Καλαβρυτινές τυρόπιτες και αναψυκτικά κέρασμα υποδοχής από τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς Καλαβρύτων κ. Θεοδόση Παναγόπουλο και κο. Χρήστο Φωτεινόπουλο.

Έπειτα ακολούθησε ξενάγηση στο Δημοτικό Μουσείο του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος όπου έγινε γνωστή η έννοια της πατριωτικής συνείδησης και η ιστορία των Καλαβρυτινών.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστεί θερμά για το πλούσιο κοινωνικό έργο που προσφέρουν στην κοινωνία, για την εξ’ολοκλήρου κάλυψη των εξόδων της εκδρομής μας και τους εύχεται υγεία προσωπική και οικογενειακή.