Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στο Αίγιο για κλοπή καλωδίων τηλεπικοινωνιών αξίας (5.850) ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Δημητρόπουλο Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 14 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ένας ακόμη 17χρονος ημεδαπός, συνεργός των συλληφθέντων τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, χθες το πρωί,  στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας ενεργώντας από κοινού αποξήλωσαν και αφαίρεσαν συνολικά εξήντα μέτρα καλώδια τηλεπικοινωνιών, συνολικής αξίας (5.850) ευρώ.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν μετά από λίγες ώρες, τους τρεις δράστες, κοντά στην κοίτη του ποταμού Μεγανίτη, να καίνε τα καλώδια και συνέλαβαν τον 14χρονο και τον 15χρονο, ενώ ο 17χρονος στη θέα τους τράπηκε σε φυγή.

Επίσης, στο πλαίσιο της προανάκρισης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των τριών ανήλικων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.