“Συναγερμός” για τη συναυλία των “Βασιλιάδων” του “HeavyMetal”

«Απόβαση» Αχαιών (και όχι μόνο) στη συναυλία των Manowarτον προσεχή Ιούνιο στην Πλατεία Νερού!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ «ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ «ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ HEAVYMETAL»

 

«Άρωμα»… Αχαΐας (και όχι μόνο) αναμένεται να έχει η συναυλία των θρυλικών Manowarστις 14 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, καθώς εκατοντάδες φίλοι τής «σκληρής μουσικής» περιμένουν με ανυπομονησία την ώρα που το διάσημο συγκρότημα θα ανέβει στη σκηνή τού «ReleaseAthens2019» για να αποδώσει ένα συντριπτικό σετ γεμάτο από αγαπημένα κομμάτια των οπαδών τους μέσα από την πολύχρονη ιστορία του στο heavymetal!

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανακοινώθηκε και επισήμως πως οι «Βασιλιάδες του metal» θα περάσουν από την Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους «The Final Battle World Tour», οι Manowarriorsτής περιοχής άρχισαν να προγραμματίζουν την «απόβασή» τους στην πρωτεύουσα, ενώ ουκ ολίγοι έχουν ήδη προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι» που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στη σκηνή της Πλατείας Νερού, εκεί δηλαδή όπου το βράδυ τής 14ηςΙουνίου θα «χτυπήσει» για τα καλά η «μεταλλική καρδιά» των Αχαιών, των Ελλήνων!

Ο «συναγερμός» που έχει σημάνει στις τάξεις των μεταλλάδων είναι απίστευτος, καθώς όλοι θέλουν να ζήσουν από κοντά αυτό το show, που αναμένεται να εκπληρώσει το όνειρο κάθε οπαδού των Manowar, σε μία αποκλειστική συναυλία για την Ελλάδα αλλά και για τις γύρω χώρες! Ένα set γεμάτο από αγαπημένα κομμάτια των fans της μπάντας σε μία ολοκαίνουρια multimedia παραγωγή. Πάνω από δύο ώρες, γεμάτες με όλες τις κλασικές στιγμές, μια εμπειρία ζωής για κάθε οπαδό του metal! «Kings of Metal», «Brothers of  Metal», «Battle Hymn», «Hail and Kill», «BlackWind, Fire and Steel», «Metal Warriors», «Kill With Power» και δεκάδες ακόμα, στην «Τελική Μάχη» μίας πανίσχυρης μπάντας με τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο πάντα στο πλευρό τους.

«Θα παίξουμε σε ένα από τα πιο θρυλικά, μαγικά μέρη στη Γη! Μια χώρα που έχει μια τόσο πλούσια ιστορία, που μας έδωσε τον Έκτορα, τον Αχιλλέα, ένα πάνθεον από Θεούς και αιώνιους μύθους, οι οποίοι ανέκαθεν μας ενέπνεαν. Οι Έλληνες Manowarriors θα δείξουν, για άλλη μία φορά, πως κληρονόμησαν το πνεύμα των προγόνων τους! Ο αληθινός metal στρατός μας θα ξαναγυρίσει μαζί μας στην Τελική Μάχη, στις όχθες της Αθήνας!», είπε ο JoeyDeMaioαμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της επικείμενης συναυλίας τους στην Ελλάδα.

Η προπώληση συνεχίζεται στα 42ευρώ το μονό εισιτήριο και στα 80 ευρώ το διπλό εισιτήριο, ενώ οι τιμές στις επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος VIP εισιτηρίων, με αρχική τιμή τα 120 ευρώ, όπου στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, open bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες και αναμνηστικό δώρο.

Διάθεση: Τηλεφωνικά στο 11876 και online (www.viva.gr ,www.releaseathens.gr)

 

Λίγα λόγια για τους MANOWAR

Η επιρροή των Manowar στη βιομηχανία της metalΜουσικής είναι αναμφισβήτητη. Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής τους καριέρας, έχουν αφήσει το σημάδι τους στο Heavy Metal χάρη σε ένα συνδυασμό μοναδικής δεξιοτεχνίας και χαρακτηριστικών συνθέσεων.

Με την ασυναγώνιστη πίστη, την επιμονή και το αμείλικτο θάρρος να κάνουν πάντα τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο, η μπάντα έχει καταφέρει να ανταποκριθεί ακόμα και στις δυσκολότερες προκλήσεις. Στην εποχή των talent shows και των αναιμικών παροδικών επιτυχιών, αυτή η μπάντα δίνει στους οπαδούς της τα στοιχεία για τα οποία τους αγαπούν: ένα τεράστιο, πανίσχυρο soundtrack για τη ζωή τους, τραγούδια που γιορτάζουν την τολμηρότητα του ατόμου και ταυτόχρονα το συλλογικό πνεύμα.

Η μπάντα έχει κερδίσει πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 35 headline περιοδείες, ξεπουλώντας χώρους με χωρητικότητα από 10.000 έως 50.000 θέσεις.

Το πόσο ασύγκριτα πιστό είναι το κοινό των Manowar σε ολόκληρο τον κόσμο αντανακλάται στα live τους. Για παράδειγμα, fans από περισσότερες από 40 χώρες ταξίδεψαν για να γιορτάσουν το Magic Circle Festival στη Γερμανία.

Ως φόρο τιμής στο αφοσιωμένο διεθνές κοινό τους, η κυκλοφορία των Manowar του 2009 «Thunder InThe Sky» κατέγραψε ακόμα μία πρωτιά στη Heavy Metal ιστορία με την ηχογράφηση της power μπαλάντας «Father» σε 18 διαφορετικές γλώσσες.

Το καλοκαίρι του 2016, μετά από δεκαετίες γεμάτες από θριάμβους και βραβεύσεις, αυτοί οι πρωτοπόροι του Metal ανακοίνωσαν την τελευταία τους περιοδεία «The Final Battle». Αυτή η περιοδεία αποδεσμεύει την απεριόριστη δύναμη των Manowar, με περισσότερη ισχύ από ποτέ, σε μια ολοκαίνουργια multimedia παραγωγή, την οποία θα μοιραστούν με όλους εκείνους που έχουν το Αληθινό Metal να κυλά μέσα στις φλέβες τους!