Πότε ξεκινούν οι ενδοσχολικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια

Το υπουργείο Παιδείας, με σχετικές εγκυκλίους του ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τις ενδοσχολικές εξετάσεις για τα Γυμνάσια, των Α’ και Β’ τάξεων Γενικών Λυκείων, αλλά και των Εσπερινών ΓΕΛ για το 2017-2018.

Πότε θα γίνουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια

Ειδικότερα, οι γραπτές ανακεφαλαιωτικές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας, θα διεξαχθούν φέτος από την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018.

Αντίστοιχα για τα Λύκεια που τα μαθήματα λήγουν στις 25 Μαΐου, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων ΓΕ.Λ. και της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Εσπερινών ΓΕ.Λ. της πρώτης εξεταστικής περιόδου διεξάγονται από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Οι εξετάσεις για τους μαθητές αυτής της κατηγορίας που απουσίαζαν δικαιολογημένα, ολοκληρώνονται έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, ημερομηνία έκδοσης αντίστοιχα και των αποτελεσμάτων.

Παράλληλα, οι εξετάσεις για μαθητές που απουσίαζαν δικαιολογημένα από τα Γυμνάσια θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018.

Δείτε (εδώ) αναλυτικά την εγκύκλιο για τα Λύκεια και (εδώ) για τα Γυμνάσια.