Πόρισμα καταπέλτης – Δικαίωση της “Εμπορικής Ανανέωσης”

 – “Με αφορμή τη γνωστοποίηση του πορίσματος των ορκωτών λογιστών, όσον αφορά την οικονομική διαχείριση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας την τελευταία δεκαετία, τα συμπεράσματα “Δυστυχώς” είναι καταλυτικά για τις μελλοντικές εξελίξεις του Συλλόγου μας.

Η ανάγνωση του πορίσματος των ορκωτών δικαιώνει τον αγώνα της “Εμπορικής Ανανέωσης” για διαφάνεια και κάθαρση, που τόσο έχει ανάγκη ο Εμπορικός Κόσμος.

Υπενθυμίζουμε την επιστολή μας, (Σπυρόπουλου, Χριστοδουλόπουλου, Ζεντέφη, Παπαδόπουλου), τον Οκτώβριο του 2015, προς την εταιρία ορκωτών λογιστών, που δημοσιοποιήσαμε, και για την οποία λοιδορηθήκαμε έντονα και άδικα από το Προεδρείο. Όμως, “δυστυχώς” και πάλι δικαιωθήκαμε.

Το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, που στοίχισε στο σύλλογό μας 2000 ευρώ, είναι “καταπέλτης”, γιατί αφήνει υπόνοιες για κακοδιαχείριση στην τελευταία δεκαετία, και συμπληρώνει τις αιτιάσεις της Ε.Σ.Ε.Ε., με τις καταγγελίες για παρέες και κακοδιαχείριση προγραμμάτων.

ΚΑΛΟΥΜΕ σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ όσους έχουν ευθύνη, όπως δείχνει το πόρισμα των ορκωτών, που είναι και υπεύθυνοι ξυλοδαρμών και ταμειακών ελλειμμάτων.

Τώρα, που δικαιωθήκαμε, οφείλουν κάποιοι να επιστρέψουν τα κλειδιά του Συλλόγου εκεί που “όρισε” ο εμπορικός κόσμος στις εκλογές του 2014, γιατί ο Σύλλογός μας δεν είναι “μαγαζί” κανενός.

Η πόρτα της Εμπορικής Ανανέωσης είναι ανοικτή για όσους επιθυμούν “ΚΑΘΑΡΣΗ” και “ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ”.
Συνεχίζουμε πιστοί στις αρχές μας, με σύνθημά μας ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ !!!”