ΠΥΡΓΟΣ: Συνελήφθη ο 18χρονος ο οποίος με δύο ακόμη συνεργούς του λήστεψαν 75χρονο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης νοσοκομείου

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου , ένας 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.

Για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται για να συλληφθούν ακόμη δύο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 και 12 ετών, συνεργοί του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης νοσοκομείου, επιτέθηκαν σε 75χρονο ημεδαπό, τη στιγμή που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο του, από τον οποίο αφαίρεσαν με την άσκηση σωματικής βίας και της απειλής κατσαβιδιού, το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πραγματοποίησαν άμεσα έρευνες στον τόπο του περιστατικού, όπου συνέλεξαν αποδεικτικά στοιχεία με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του 18χρονου και την ταυτοποίηση των στοιχείων των δύο συνεργών του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.