Παναιγιάλειος: Δείπνο γνωριμίας σε εστιατόριο στα Σελιανίτικα

Στο καφέ – εστιατόριο Me Gusta στα Σελιανίτικα που απο χθες θα αποτελεί και το κατάστημα που θα φιλοξενεί  τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, για το καθημερινό τους φαγητό (μεσημέρι – βράδυ) έκαναν χθες το βράδυ το τραπέζι οι άνθρωποι της διοίκησης.  

Την μελανόλευκη διοίκηση εκπροσώπησαν οι κύριοι Γκάμαρης (εκπροσωπώντας τον Αιγύπτιο επιχειρηματία),  Φάνης Τάτσης (γενικός διευθυντής της ομάδας) ο κος Γιώργος Λόλας (συνεργάτης του κου Γκάμαρη), ενώ απο τον ερασιτέχνη ήταν ο κος Τάκης Σπυρόπουλος.

Εκτός απο τα φαγητά, η διοίκηση του Παναιγιαλείου ήρθε σε συμφωνία για την μίσθωση για ένα χρόνο, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, που εκτός απο το κατάστημα έχει στην ιδιοκτησία του και τις μεζονέττες στον ίδιο χώρο, ώστε να μένουν μαζί όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Μετά το δείπνο έγινε μια πρώτη συζήτηση μεταξύ των παικτών και των ανθρώπων της διοίκησης και αντάλλαξαν απόψεις, ώστε ότι προβλήματα υπάρχουν στο αγωνιστικό τμήμα, να αρχίσουν σιγά – σιγά να επιλύνονται και οι ποδοσφαιστές να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι που είναι η παραμονή της ομάδας στην Football League.