Ο Γιώργος Μαυραγάνης αποσύρει την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές

Ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

-“Στην πορεία μας στη ζωή υπάρχουν στιγμές που πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις και αυτό μου έχει τύχει τόσο στην επαγγελματική μου διαδρομή επί 25 περίπου χρόνια όσο και στο δημόσιο βίο όταν άσκησα τα καθήκοντά μου ως Υφυπουργός επί 2,5 χρόνια. Βρέθηκα και πάλι σε μια τέτοια στιγμή γιατί από την μια προέκυψαν έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις για τις αρχές του νέου έτους και από την άλλη υπάρχει η δραστηριοποίησή μου στο χώρο της πολιτικής.

Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω να επιδιώκω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με την παράταξή μας εξαιτίας των αυξημένων, έκτακτων, επαγγελματικών υποχρεὠσεων. Θα συνεχίσω όμως να στηρίζω όπως μπορώ καλύτερα την προσπάθεια της παράταξής μας και του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη να οδηγήσει την πατρίδα μας και την Αχαία μας στο δρόμο του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης και να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών.

Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια να αναδείξουμε τα προβλήματα, να προτείνουμε λύσεις και να κάνουμε πράξη τον πολιτικό πολιτισμό. Αυτό χρειάζεται η Ελλάδα, αυτό απαιτείται για την Αχαία.

Τέλος, εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας καλές και χαρούμενες εορτές, υγεία, ευτυχία και αγάπη και το νέο έτος να φέρει τη χαρά και την ελπίδα. Ευχαριστώ όλους σας για τη στήριξή σας”.