Ο Γιάννης Γιδάς συμπορεύεται με την υποψήφια Δήμαρχο Αιγιάλειας Βασιλική Ψυχράμη

 

Ο εκπαιδευτικός και Αναπληρωτής πρόεδρος της  δημοτικής ενότητας Αιγίου Γιάννης Γιδάς, συμπορεύεται στο πλευρό της υποψήφιας Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Βασιλικής Ψυχράμη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.  Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του στο πρόσωπο της υποψήφιας Δημάρχου, διέκρινε την εργατικότητα, το ήθος και την επιμονή και αναφέρει:

“Αγαπητές και αγαπητοί Αιγιαλείς,

η τοπική αυτοδιοίκηση πλέον με βάση τον Κλεισθένη Ι πρέπει να λειτουργήσει με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή και με ανθρώπους που έχουν ως στόχο την πρόοδο και τη δημιουργία.

Η υποψήφια δήμαρχος Βάσω Ψυχράμη απέδειξε με την μέχρι τώρα συμμετοχή της στα δημοτικά πράγματα πως διαθέτει τις γνώσεις, την υπομονή, την επιμονή, την εργατικότητα, την αποφασιστικότητα και το ήθος που σίγουρα χρειάζεται ο δήμος μας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμπορευθώ, έτσι ώστε στην προσπάθεια που κάνουμε από κοινού η Αιγιάλεια να προοδεύσει και να κερδίσει ό,τι της αξίζει.

Με τιμή

Γιάννης Γιδάς

Αναπληρωτής πρόεδρος δημοτικής ενότητας Αιγίου

 

ο Γιάννης Γιδάς γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1973 αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Αιγίου και σπούδασε στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών απ’ όπου αποφοίτησε το 1996.

Από το 2000 έως και σήμερα ασχολείται με την φροντιστηριακή εκπαίδευση ενώ είναι μόνιμος κάτοικος Μυρτιάς. Είναι αναπληρωτής πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Αιγίου.