Οι χαμένες επιδοτήσεις και η νέα ΚΑΠ απασχόλησαν τη συνέλευση του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας

Με επιτυχία διεξήχθη η ετήσια γενική συνέλευση του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά, όπως  φορολογικό, Ασφαλιστικό, τιμές αγροτικών προϊόντων, ΦΠΑ, αθρόες εισαγωγές εσπεριδοειδών, αναδιαρθρώσεις σταφίδας εσπεριδοειδών.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε δύο μεγάλα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους αγρότες:

1) Τις χαμένες επιδοτήσεις που αφορούν 125 συναδέλφους και

2) Τη νέα ΚΑΠ που αξίζει να σημειώσουμε ότι τα πράγματα για την σταφίδα για ακόμα μια φορά σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι δυσοίωνες και έρχεται μεγάλο κούρεμα στις επιδοτήσεις.

Μετά από αρκετή συζήτηση αποφασίστηκαν να ασκηθεί πίεση με κάθε μέσο στον υπουργό κ. Αποστόλου προκειμένου να καταθέσει την αίτηση θεραπείας στο νομικό συμβούλιο του κράτους, καθώς είναι και ο μόνος αρμόδιος να το κάνει και δεν μπορεί άλλο να κοροϊδεύει. Επίσης να έρθει ο σύλλογος σε επαφή με όλους τους βουλευτές του Νομού.

Το Δ.Σ. του συλλόγου βρίσκεται πάντα κοντά στα προβλήματα των αγροτών της περιοχής και θα συνεχίσει να παλεύει για την επίλυσή τους με κάθε δύναμη και μέσο. Ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλος Αιγιάλειας επισημαίνει   ότι στο θέμα των χαμένων επιδοτήσεων ζητήθηκε και η συνεργασία της ΠΕΣ η οποία και αρνήθηκε.