Με ευχές και κάλαντα αποχαιρετά το 2018   η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας      

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικράτησε σήμερα, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με παραδοσιακά κάλαντα και ευχές για καλή και αισιόδοξη χρονιά.

Την αρχή έκαναν και αυτή τη φορά οι Οπλίτες του ΚΕΤΧ,συνοδευόμενοι από τον Λοχία Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο.Είπαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τα δεκαέξι μέλη της αντιπροσωπείας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Βαθμοφόροι και παιδιά έψαλαν τα κάλαντα, ενώ η Τοπική Έφορος του Σώματος Τούλα Σταματοπούλου  ευχήθηκε στον Απόστολο Κατσιφάρα Υγεία και Δύναμη για το 2019. Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε υγεία, αισιοδοξία και αλληλεγγύη για την νέα χρονιά.

Τέλος τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και ευχήθηκαν για το νέο έτος. Ο κ. Κατσιφάρας,συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου και την Πρόεδρο του Κατερίνα Ασημακοπούλουγια τη σημαντική προσφορά τους στη διατήρηση της παράδοσης, τονίζοντας πως είναι σημαντικό να κρατάμε τις ρίζες μας.

Εκτός από τον Περιφερειάρχη, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας,Κωνσταντίνος Καρπέτας,Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρης Δριβίλαςκαι ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος.