Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια ο 1ος αγώνας στο Κλειστό Καμαρών είναι πλέον γεγονός

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στον αθλητισμό της Δυτικής Αιγιάλειας, αφού το Κλειστό Γυμναστήριο Καμαρών είναι έτοιμο επιτέλους να φιλοξενήσει για πρώτη φορά από την κατασκευή του, τον 1ο του αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00, ανάμεσα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΙΓΙΟΥ και το ΣΟΠΩΤΟ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής πρωταθλήματος για τη Γ1 ΕΣΚΑΗ.

Για το σημαντικό αυτό γεγονός και για τη μεγάλη αυτή στιγμή , χρειάστηκε να περάσουν 15 ολόκληρα χρόνια, για να «τρέξει» το Γυμναστήριο η σημερινή Δημοτική Αρχή έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για να αδειοδοτηθεί και να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες.

Παρεμβάσεις που ξεκίνησαν από τον προηγούμενο Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Περικλή Παπαγιαννακόπουλου και συνεχίστηκαν το ίδιο συστηματικά και μεθοδευμένα από τον σημερινό Πρόεδρο Χρήστο Σπηλιωτόπουλο για να ολοκληρωθούν.

Έτσι το Κλειστό Καμαρών, που σημειωτέον εδώ και 2 χρόνια λειτουργούσε και ως Γυμναστήριο, από εδώ και στο εξής θα φιλοξενεί και αγώνες , δίνοντας ώθηση συνολικά σε μια ολόκληρη περιοχή και νέες προοπτικές μέσα από τον αθλητισμό, στη ζωή των κατοίκων της.