Κ15: Επίσκεψη σε «Γερμανό» και «Husqvarna»

ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΑΝΤAΛΛΑΞΑΝ ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Την ευκαιρία να ευχαριστήσουν από κοντά δύο εκ των βασικών χορηγών τής φετινής τους προσπάθειας είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές – μέλη τής ομάδας Κ15 του Παναιγιαλείου, η οποία δημιουργήθηκε πριν από λίγους μήνες, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την «μελανόλευκη οικογένεια».

pgs-k15-2Αρχικά, οι «μικροί» επισκέφθηκαν το κατάστημα «Γερμανός» στο Αίγιο, που αποτελεί και τον βασικό χορηγό στη φετινή εμφάνιση της ομάδας. Παρόντες στο κατάστημα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πάνος Κουτρόπουλος, το μέλος της διοίκησης Τάκης Σπυρόπουλος, ο γενικός αρχηγός Τάκης Βαγενάς και ο βοηθός προπονητή Γιώργος Κατσίβελος, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη Γιάννη Παζιούρο για την πολύτιμη βοήθειά του. Μάλιστα, η εξαμελής αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών πρόσφερε στον κ. Παζιούρο μια μεγάλη φωτογραφία με την ομάδα τής Κ15, ενώ εκείνος ανταπέδωσε με δώρα (αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας).

Στη συνέχεια, η «μελανόλευκη» αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το κατάστημα «Παπαθανασίου» (αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Husqvarna), που είναι ο βασικός χορηγός στις φόρμες των ποδοσφαιριστών. Οι υπεύθυνοι του Παναιγιαλείου ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες τού καταστήματος, που και αυτοί με τη σειρά τους έλαβαν τα δώρα τους, ευχόμενοι «καλή επιτυχία» στο ποδοσφαιρικό τμήμα.