Καταπέλτης κατά της κυβέρνησης η Ντόρα Μπακογιάννη σε ομιλία της στο Αίγιο

Το δικό της πολιτικό μήνυμα, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη που βρέθηκε στο Αίγιο με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Αιγιαλείας. Η βουλευτής Α’ Αθηνών και τ. Υπουργός Εξωτερικών και Άμυνας, μίλησε για τα τρέχοντα πολιτικά θέματα, αλλά αναφέρθηκε και σε τοπικά ζητήματα, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου.

Πλήθος κόσμου απ΄ όλο το Δήμο και φίλοι του κόμματος, κατέκλυσαν από νωρίς τα γραφεία της Ν.Δ., αλλά και την αίθουσα της Φιλαρμονικής, προκαλώντας τον θαυμασμό της κ. Μπακογιάννη.

Η βουλευτής Α’ Αθηνών στην ομιλία της, αναφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, ένα έργο του Κων/νου Μητσοτάκη που όπως είπε χαρακτηριστικά κάποτε αποτελούσε«κόσμημα» για όλη την περιοχή και δυστυχώς θέλει η κυβέρνηση να το κάνει παράρτημα του Ρίου.

Συγκεριμένα η τ. υπουργός δήλωσε για το τοπικό ίδρυμα:
– «Δεν ξέρω αν αυτό είναι υποβάθμιση ή αναβάθμιση. Αυτό που ξέρω είναι ότι το ίδρυμα πρέπει να στελεχωθεί πλήρως από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα υλικά».
Καταπέλτης ήταν κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της οικονομικής πολιτικής, η οποία – όπως τόνισε – έχει εξαντλήσει τους εμπόρους, αλλά και τον απλό πολίτη ο οποίος πληρώνει μόνο φόρους.

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι:  – «Η υπερφορολόγηση έχει αποθαρρύνει όλους τους επενδυτές έλληνες και ξένους στο να επενδύσουν στη χώρα μας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας».

Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αυτό παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας:
–    «Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι συγκεκριμένο. Αφορά μείωση φόρων, τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους πολίτες με μείωση του ΦΠΑ στα αγαθά πρώτης ανάγκης».

Κλείνοντας, χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως την χειρότερη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση. Ευχήθηκε ομοψυχία για τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας και σύντομα ελπίζει ότι το πολιτικό σκηνικό θα αλλάξει.

Ρεπορτάζ (κείμενο και φωτό): ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ