Επιτροπή Αγώνα Ανατολικής Αιγιάλειας: “Περίσσιο θράσος και υποκρισία από έναν ανίκανο Δήμαρχο!”

– “Μετά τις συλλήψεις και τη διαδικασία αυτοφώρου για τους πολίτες της Ανατολικής Αιγιάλειας ο Δήμαρχος Αιγιάλειας µε περίσσιο θράσος βγήκε – µε προσωπική του ανακοίνωση – για να καταγγείλει τους δηµότες της Ανατολικής Αιγιάλειας για δήθεν τραµπουκισµούς και τροµοκρατία. Του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς και δηλώνουμε ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο µόνος τραµπούκος και τρομοκράτης. ΑΥΤΟΣ είναι που προσπαθεί να τρομοκρατήσει µε μηνύσεις τους δημότες  του, ΑΥΤΟΣ είναι που µε τραμπούκικες μεθόδους επιμένει στην εναπόθεση απορριμμάτων στον παράνομο και ακατάλληλο ΧΥΤΑ Αιγείρας,

ΑΥΤΟΣ είναι που έχει γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια την υγεία των κατοίκων όλου του Δήμου, ΑΥΤΟΣ είναι που µε τις ενέργειες, τις πράξεις, τις παραλείψεις του, την παραπληροφόρηση και τα ψέματα τραυματίζει την εικόνα της περιοχής µας και φέρει σοβαρές βλάβες στην οικονομία ολόκληρης της Αιγιάλειας.

ΑΥΤΟΣ είναι που µε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του και στάση εξευτελίζει το Δηµοτικό Συµβούλιο, αγνοεί τις αποφάσεις του , φέρεται διχαστικά, απαξιώνει και περιφρονεί την Ανατολική Αιγιάλεια και προκειμένου να πετύχει προσωπικούς στόχους προσπαθεί να φέρει σε αντιπαράθεση τις κοινωνίες και να προκαλέσει κοινωνικούς αυτοματισμούς, διαιρέσεις και διχασμούς.

Φυσικά και δεν πιστεύουμε ότι τα προβλήματα λύνονται µε τη ρίψη αυγών. Ελάτε όμως στη θέση του δηµότη που εδώ και τρείς μήνες  βλέπει ότι δεν μαζεύονται τα σκουπίδια από την περιοχή του, ελάτε στη θέση του δηµότη που βλέπει καθημερινά τον καρκίνο να του χτυπά τη πόρτα, ελάτε στη θέση του δηµότη που βλέπει το Δήμαρχο του να έχει κάνει τουλάχιστον 50 μηνύσεις σε δηµότες του. Ότι σπείρεις θα θερίσεις.

ΑΥΤΟΣ και µόνο ΑΥΤΟΣ θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενος για πράξεις και παραλείψεις του. Και σε έναν τέτοιο Δήμαρχο “κάνει πλάτες” η Περιφέρεια με τη “ναι μεν αλλά” συμπεριφορά της, ενώ η Αποκεντρωμένη Διοίκηση που δεν ελέγχει (και αν ελέγχει δεν τιμωρεί) αν τηρείται το ΦΕΚ και οι οδηγίες της προς το Δήμο Αιγιάλειας για την αποκομιδή των σκουπιδιών, ενισχύοντας έτσι την αυταρχικότητα και τις αυθαιρεσίες του Δημάρχου.

Καταγγέλλουμε τη στάση του, την τρομοκρατία των συλλήψεων και των αυτόφωρων, τον τραμπουκισμό του ιδίου αλλά και ορισμένων αιρετών κάθε επιπέδου και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αν ο ένας έγιναν τρείς υπάρχουν άλλοι χίλιοι δεκατρείς και έπεται συνέχεια. Ο αγώνας µας είναι αγώνας γενναιότητας έναντι θρασυδειλίας, ψεύδους, υπόγειων διαδρομών, εκβιασμών και συναλλαγών. Ζητούμε την άμεση απόσυρση όλων των μηνύσεων κατά δημοτών.

Ο Δήµαρχος Αιγιάλειας µε τη συνολική μέχρι σήµερα πολιτική του απέδειξε ότι είναι ένας ανίκανος Δήµαρχος, πολύ μικρού αναστήματος για το Δήμο Αιγιάλειας . Ο Δήμος µας άξιζε κάτι καλύτερο από ΑΥΤΟΝ. Μόνη διέξοδος η παραίτησή του.

Ερωτάται ο Εισαγγελέας Εφετών, γιατί δεν κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία κατά του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Ανατολικής Αιγιάλειας και του εργολάβου μετά από μηνύσεις πολιτών στις 16/5/2018 για αδικήματα που προβλέπεται αυτόφωρη διαδικασία (μόλυνση περιβάλλοντος) ;

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑIΓΙΑΛΕIΑΣ