Επισκέψεις επιμορφωτικού χαρακτήρα για το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 η κ. Κλαίρη Σταυρίδου χειρούργος οδοντίατρος, επισκέφθηκε το Ε.Κ.Α.ΜΕ. με σκοπό την ενημέρωση μικρών και μεγάλων για τη σωστή στοματική υγιεινή. Μαζί της βρισκόταν η κατά σειρά πολλών ετών εθελόντρια του χώρου κα. Σία Μεντζελοπούλου- Καλαμιώτη.

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 το Ε.Κ.Α.ΜΕ. επισκέφθηκε το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείου του Λόγγου και με τη βοήθεια των υπεύθυνων του Μουσείου, κα. Μέλπω Ρογκάλα, κα. Μάγδα Γεωργακοπούλου και κα. Βάσω Λουκοπούλου αντίκρισε από κοντά τα σπουδαία αντικείμενα με τα οποία συναρμολογήθηκε όλη η ιστορία του Λόγγου από την αρχή που δημιουργήθηκε και κατάφερε να ταξίδεψε στην παλιά μα συνάμα υπέροχη εποχή. Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου συνεχώς κοιτούσαν με θαυμασμό και αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με τα χέρια γεμάτα από δωράκια που τους χαρίστηκαν.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι επισκέψεις και τους εύχεται υγεία, χαρά, δημιουργία και επιτυχίες.