«ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου, 20 χρόνια δράσεις για την πρόληψη των εξαρτήσεων – 20 χρόνια σχέσεις ζωής

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων δραστηριοποίησης στην πρόληψη των εξαρτήσεων, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, φίλους και συνεργάτες σε μία γιορτή που είναι αφιερωμένη στην πρόληψη και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 19:30, στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στο Αίγιο, στο Στέκι της Διεξόδου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι βασικές δράσεις που ανέπτυξε η ομάδα πρόληψης και το Κέντρο Πρόληψης όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της οικογένειας, του σχολείου και της ευρύτερης κοινότητας στην περιοχή της Αιγιαλείας με στόχο την ενίσχυση των ατομικών και περιβαλλοντικών παραγόντων που λειτουργούν προστατευτικά στην ανάπτυξη εξαρτητικών συμπεριφορών από τους νέους ανθρώπους.

Επίσης, για ακόμη μία φορά τα μέλη της «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παίξουν, να γνωριστούν και να συνεργαστούν με ένα διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο. Η ενδυνάμωση των σχέσεων στο χώρο της οικογένειας και των δεσμών μεταξύ των ανθρώπων αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» όλα αυτά τα χρόνια. Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην αστική εταιρεία του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε Αχαΐας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. του Κέντρου Πρόληψης 2610 226948 & 2610 623290.